Bachelors

Je gaat trouwen. Je kan al bijna dagelijks het keurslijf voelen dat voor je klaarhangt. Nog één keer kan je los zonder dat zij daar iets van kan zeggen. Als je vrienden dit horen ben je de Sjaak. En niet zuinig ook. Je gaat naar Amsterdam, zet het op een zuipen en struint de Wallen af, je vrienden hebben voor een passende outfit gezorgd. De volgende morgen ongetwijfeld koppijn waar een hele strip pijnstillers nog geen raad mee weet. Maar je verlangt wel naar het keurslijf, want van je vrienden moest je het eigenlijk niet hebben.insta-16bach-mw77617.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s